Oud weeshuis Breda Amsterdam Breda

Van Rotsvoort is opgericht door drs. Peter C.J. van der Voort. Na zijn studie bedrijfskunde is hij werkzaam geweest voor verschillende bedrijven, actief op het gebied van vastgoedbeleggingen en heeft hij een jarenlange ervaring als vastgoedbeheerder.

"Met mijn financiële achtergrond als basis heb ik mij daarnaast in de praktijk kunnen ontwikkelen op andere vakgebieden, waaronder ondernemings- en fiscaalrecht en communicatie. Met uitgebreide kennis en ervaring op deze gebieden weet ik wanneer u welke specialist in moet schakelen en ben ik, samen met u, een serieuze gesprekspartner van deze specialist".

Peter van der Voort wil problemen oplossen, of nog liever voorkomen. Belangrijk hierbij is niet alleen het specifieke probleem, maar het grotere geheel waarin dit zich voordoet. U als vastgoedbelegger heeft uw eigen doelstellingen en opereert vanuit een bepaalde situatie. Zowel uw doelstellingen als uw situatie kunnen veranderen en dit kan consequenties hebben voor uw beleggingen. Communicatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, is hierbij essentieel.

Peter C.J. van der Voort